Öğrenci Sözlüğü

Çalışkanlık: Bu grubun üyeleri gayet azdır. Sınıfta bu kişilere koruyucu gözüyle bakılır. İmtihan muharebeleri sırasında gönüllü olarak ön safta dövüşürler. Gösterdikleri yararlılıklara göre 90 veya 100 dereceden terfi edilirler.

Öğretmen masası: Öğretmenlerin kalesidir. Sınavlarda bütün sınıfa hâkim olması nedeniyle stratejik önemi çok fazladır. Bu kaleyi fethetmek için bugüne kadar yapılan girişimler bir sonuç vermemiştir.

Sıra: Öğrencilerin sığınağı, aynı zamanda en iyi arkadaşıdır. Canınız sıkılır üzerine resim yaparsınız. Sınavınız kötü gidince hıncınızı ondan çıkarırsınız fakat o hiç şikâyet etmez. Kendisini size adamıştır sanki.

Silgi: Sınıfın en cefakâr varlığıdır. Bazen futbol topu olur bazen de mermi kovanı. Ender olarak tahtayı silmekte de kullanılır.

Sınav: Öğrencilerin Allah'a sığınıp ona en yakın oldukları zamandır. Ecel gibi er geç geleceği bilindiği halde, geç gelmesi istenir. Sınav anında bütün gözler çevre kâğıtlarında ve gözcülerdedir. 45 dakikalık eziyet sonunda kurbanlar salonu terk ederler. Bu merasim sene boyunca tekrarlanır.

Not: Atomdan daha etkili bir silahtır. Tesiri ancak dönem sonlarında görülür. Öldürücü niteliği yoksa da en az yarım dönem süründürür. Hali hazırda bu silahtan korunmak için bir yöntem bulunamamıştır.

Ayrıca bakınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder