Hakkımda

Merhaba! Ben Abdurrahman SARIKAYA,

Edebiyatokulu.org sitesinin kurucusuyum.

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldum. Daha sonra YYÜ'de yüksek lisans yaptım. Van Türk Telekom Fen Lisesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde öğretmenlik yaptım. Halen bir Anadolu lisesinde görev yapmaktayım.


Yazarlığa nasıl başladım, siteyi nasıl hazırladım?

Derse hazırlık aşamasında mutlaka çok iyi bir araştırma yaparım. İlgili konu ile ilgili onlarca makale okurum. Bu anlamda yazılmış eserleri incelerim. Bütün bu çalışmalarımı dijital ortama aktarıp okullardaki akıllı tahtalarda öğrencilere sunarım. Daha çok kişiye ulaşmak ve bu bilgileri paylaşmak için bu yola başvurup yazarlığa yöneldim.

Çalışmamda bilimsellik ve güncelliği hiçbir zaman göz ardı etmedim. Konuları anlatırken hep örneklerle açıklama yolunu seçtim. Çalışırken zevk alarak ilerleyeceksiniz. Özellikle Türkçe konu anlatımı ve soru bankasında tdk. gov.tr linkinden oldukça faydalandım.


Sitenin ismi nereden geliyor? 

Bu sitede en başta amaçlanan Türkçe ve edebiyat dersleri için dijital platformda bir okul ortamı hazırlamaktı. Kısacası içerik ve üslupla bir şekilde sanal bir öğrenme  gerçekleştirmekti. Bu vesile ile sitenin ismine ''okul'' sözcüğünü özellikle seçtim.


Uzmanlık alanlarım

Türk Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı

Eğitimde Örgütsel Çalışma ve Etik

İçerik Üretimi


Neden edebiyatokulu?

Şunu açık ve net olarak belirtmek isterim ki bu çalışmada müthiş bir emek vardır. Eminim bu çalışma sizin hem dershane  hem de özel öğretmen ihtiyacınızı tamamen ortadan kaldıracaktır. Bu çalışmada kesinlikle sınav mantığı esas alındı. Konular çok somut anlatıldı. Konularla birlikte on binlerce örnek yer almaktadır. Her şeyi ilk kez evde çözme imkânına kavuşacaksınız.  Bu site, YKS, TYT, AYT, KPSS, ORTAOKUL sınavları ve  diğer bütün sınavlar için tek seçeneğiniz olacaktır. 


İletişim talepleriniz için: 

asarikaya04@gmail.com 

Not: e-maillerinizi en yakın zamanda cevaplayacağım.

Hoşça kalın...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder